Cryolipolise

Vet verwijderen door koeling

Hoe werkt het?
De Cryolipo procedure is een nieuwe, niet-invasieve en zachte manier om effectief vet te verminderen op welbepaalde plaatsen van uw lichaam, met een duidelijk merkbare en natuurlijke vetvermindering in de behandelde zones zoals op de buik, love handles en vet op de rug.

Wat de Cryolipo procedure zo bijzonder maakt is de geavanceerde koeling technologie die enkel de vetcellen zal elimineren via een natuurlijk en geleidelijk proces dat de huid niet beschadigt. De meeste andere technologieën gebruiken hetzij warmte, hetzij ultrasoon energie om een traumatische beschadiging in het vetweefsel te creëren.

Stap 1:
Precies geregelde koude wordt door de huidlaag naar het vetweefsel gevoerd
Stap 2:
Koeling wordt volgens een vooraf bepaalde tijd aangehouden om de vetcellen te beschadigen
Stap 3:
Vetcellen beginnen een natuurlijk verwijderingsproces dat gedurende enkele maanden voortduurt
Stap 4:
De natuurlijke verwijdering van vetcellen resulteert in een geleidelijke reductie van de vetlaag

  • Zichtbaar resultaat
  • Pijnloos
  • Geen chirurgische ingreep, geen herstelperiode
  • Veilig en effectief

Veelgestelde vragen over cryolipolyse-coolerfit

Wat is Cryolipolyse?
Cryolipolyse is een revolutionaire technologie om figuurcorectie toe te passen door vetcellen te bevriezen. Bevriezing zorgt ervoor dat de cellen vernietigd worden waarna deze op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Het is vooral bedoelt voor het verwijderen van kleine hoeveelheden vet op buik, billen, benen en taille die met sporten of een dieet niet willen verdwijnen. Een vetreductie tot 23% in 1 behandeling behoort tot de mogelijkheden. Het gaat helaas dus niet om het verliezen van veel gewicht.

Ben ik een geschikte kandidaat voor cryolipolyse?
Voor mensen met excessief overgewicht is cryolipolyse geen oplossing. Geschikte kandidaten hebben zichtbare ophopingen van vet in probleemzones waar zij graag vanaf willen.
De beste kandidaten hebben lokaal last van vetophopingen, leiden een actief leven maar zitten dicht bij hun ideale gewicht. Ze bewegen regelmatig, eten gezond en hebben realistische verwachtingen.

Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?
De behandeling met de Coolerfit apparatuur, duurt 45-60 minuten.

Is Cryolipolyse veilig? Pijnlijk? Zijn er bijwerkingen?
De Cryolipolyse heeft een medische klasse-II keuring. Dit is een van de strengste keuringen in op het gebied van esthetische apparatuur. Over het algemeen is er na de behandeling geen hersteltijd nodig en kan men meteen de orde van de dag hervatten. Het is mogelijk dat het behandelde gebied tijdelijk gevoelig of pijnlijk kan aanvoelen. Bijwerkingen kunnen zijn roodheid, een tintelend gevoel, een jeukerig gevoel, of een verdoofd gevoel.

Wat is de prijs van cryolipolyse en hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het hangt er vanaf welke gebieden u allemaal wilt behandelen. Na 1 behandeling is er al zichtbaar een vermindering van vet . Een kuur van 3 behandelingen verspreid met tussenposes van 6 weken geven de beste resultaten.

Wat gebeurt er tijdens een cryolipolyse behandeling?
Nadat er is bepaald welke gebieden er behandeld gaan worden, zal de coolerfit worden aangesloten op uw lichaam. Het is te merken dat het gebied afgekoeld wordt tijdens de behandeling. Buiten dat kan het er tijdens de behandeling een tintelend gevoel optreden.

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling aan?
Zodra de verkoeling is gestart, zal er een intense koude gevoeld worden. Dit gevoel verdwijnt binnen enkele minuten. Tijdens de behandeling slapen sommige mensen, andere lezen een boek of werken op hun laptop of smartphone. Het is ook mogelijk om tijdens de behandeling een andere cosmetische behandeling te laten uitvoeren zoals een gezichtbehandeling.

Kan ik na een cryolipolyse behandeling mijn dagelijkse routine hervatten?
Na de behandeling kan vrijwel meteen de orde van de dag hervat worden. Sommige mensen ondervinden een roodheid op de huid of een tintelend gevoel, maar dat is allemaal tijdelijk. Veel mensen gaan na de behandeling meteen terug aan het werk.

Wanneer zie ik resultaten?
Het duurt enkele weken voordat de resultaten van de behandeling zichtbaar worden. Uw lichaam is bezig om de gekristalliseerde vetcellen af te voeren op natuurlijke wijze. Dit proces kan tot 6 maanden na de behandeling voortduren.

Moet ik voedingssupplementen slikken of aan een dieet houden met veel beweging?
Het is niet nodig om supplementen of pillen te slikken. Noch is het noodzakelijk om uzelf nieuwe gewoontes aan te leren. Veel mensen hebben na een cryolipolyse behandeling meer zin en motivatie om goed voor zichzelf te zorgen.

Zijn de resultaten permanent?
De vetcellen die door de cryolipolyse behandeling zijn geëlimineerd, komen niet meer terug. Wanneer u met een normaal eet- en beweegpatroon uw gewicht op peil houdt, zullen de resultaten definitief zijn.

Wat zullen mijn resultaten zijn?
Iedere cryolipolyse behandeling resulteert in een waarneembare reductie van de vetlaag in het behandelde gebied. Iedere vervolgbehandeling zal een verdere verlies van vet tot gevolg hebben.