Definitief ontharen

Voorgoed van die vervelende haren verlost

Ongewenste haargroei definitief verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL-systeem van de Energist Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste definitief ontharingsmethode.

Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist VPL Ultra met zijn uniek VPL-systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar conventionele systemen (elektrolyse, laser en IPL) falen

Hoe werkt Energist VPL Ultra voor een definitieve ontharing?
De Energist VPL Ultra werkt met gepulseerd licht, nl. geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmte ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen.

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Kunnen alle haar en huidskleuren behandeld worden?
Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de Energist VPL Ultra ook haren met maar een klein beetje pigment.Dankzij het unieke VPL-systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol worden behandeld dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin (tot en met Indische en Afrikaanse types).