Ultherapie Ultralifting

Wat is Ultherapie?

Ultherapie of Ultralifting is een niet invasieve behandeling om de huid van het gelaat, hals en decolleté liften met gefocust ultrasound (ultrageluid). Deze behandeling zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep binnen in de huid waardoor de huid terug strakker en jeugdiger word. En dit zonder enige operatieve ingreep en hersteltijd.

Hoe werkt Ultherapie?
Door natuurlijke veroudering verzwakt het collageen van de huid en de elastine word geleidelijk afgebroken. Met tot gevolg verslapping van de huid. Door de gefocusde ultrasound die in de diepe lagen van de huid werkt word het collageen en elastine terug gestimuleerd tot nieuwe aanmaak en zo word de huid zichtbaar en voelbaar terug strakker.

Wie komt in aanmerking voor Ultherapie?
Voor iedereen met een verslapte huid door veroudering en zijn stevigheid heeft verloren. Ultherapie heeft niet het doel om dezelfde resultaten te bereiken als een invasie chirurgische ingreep.

Wat mag ik verwachten na een behandeling?
De patienten hebben vaak de eerste dagen een strakker gevoel van de huid. Dit kan omdat de collageen stimulatie aan de gang is. Er kan enige roodheid ontstaan of bij aanraking een beurs gevoel maar dat gaat na enkele dagen weer voorbij.

Wanneer zie ik resultaat?
Na 2 tot 3 maanden zijn de tekenen van de gelifte huid zichtbaar tot het maximale effect na 6 maanden. Het resultaat houd meer dan een jaar vast.

Is de behandeling veilig?
Ultrasone energie is in de medische wereld al maar dan 50 jaar gekend en in gebruik. Meestal gekend bij zwangerschapsonderzoek. Wetenschappelijke klinische onderzoeken hebben de veiligheid aangetoond. Ultherapie is goedgekeurd door FAD en heeft de nodige certificaten bekomen.

Is de behandeling pijnlijk?
Gevoeligheid hangt af van pers tot pers. Bij de ene pers word de behandeling licht tot matig prikkelend ervaren en bij de andere is het gevoeliger. Dit gevoel is enkel tijdens de behandeling en niet meer er na.