4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 
4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 

Cryolipolise als figuurcorrectie

De Cryolipo procedure (cryolipolise figuurcorrectie) is een nieuwe, niet-invasieve en zachte manier om effectief vet te verminderen op welbepaalde plaatsen van het lichaam.

Dit met een duidelijk merkbare en natuurlijke vetvermindering in de behandelde zones zoals op de buik, love handles en vet op de rug.

Wat is cryolipolise?

Cryolipolyse is een revolutionaire technologie om figuurcorectie toe te passen door vetcellen te bevriezen.

Bevriezing zorgt ervoor dat de cellen vernietigd worden waarna deze op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd.

Het is vooral bedoelt voor het verwijderen van kleine hoeveelheden vet op buik, billen, benen en taille die met sporten of een dieet niet willen verdwijnen.

Een vetreductie tot 23% in 1 behandeling behoort tot de mogelijkheden.
Het gaat helaas dus niet om het verliezen van veel gewicht.

Wat mag je verwachten?

Wat de Cryolipolise behandeling zo bijzonder maakt is de geavanceerde koeling technologie die enkel de vetcellen zal elimineren via een natuurlijk en geleidelijk proces dat de huid niet beschadigt.
Dit door gebruik van een resultaatgerichte en gespecialiseerde machine.

De meeste andere technologieën gebruiken hetzij warmte, hetzij ultrasoon energie om een traumatische beschadiging in het vetweefsel te creëren.

Nadat er is bepaald welke gebieden er behandeld gaan worden, zal de Coolerfit machine worden aangesloten op het lichaam. Het is te merken dat het gebied afgekoeld wordt tijdens de behandeling. Buiten dat kan het er tijdens de behandeling een tintelend gevoel optreden.

Zodra de verkoeling is gestart, zal er een intense koude gevoeld worden. Dit gevoel verdwijnt binnen enkele minuten. Tijdens de behandeling slapen sommige mensen, andere lezen een boek of werken op hun laptop of smartphone. Het is ook mogelijk om tijdens de behandeling een andere cosmetische behandeling te laten uitvoeren zoals een gelaatsverzorging.

Stap 1:
Precies geregelde koude wordt door de huidlaag naar het vetweefsel gevoerd

Stap 2:
Koeling wordt volgens een vooraf bepaalde tijd aangehouden om de vetcellen te beschadigen

Stap 3:
Vetcellen beginnen een natuurlijk verwijderingsproces dat gedurende enkele maanden voortduurt

Stap 4:
De natuurlijke verwijdering van vetcellen resulteert in een geleidelijke reductie van de vetlaag

  • Zichtbaar resultaat
  • Geen chirurgische ingreep, geen herstelperiode
  • Veilig en effectief

 


Let op: een cryolipolise behandeling kan (licht) pijnlijk zijn voor mensen met een lage pijngrens. Anderen voelen dan weer niets.

Veelgestelde vragen

Voor mensen met excessief overgewicht is cryolipolyse geen oplossing. Geschikte kandidaten hebben zichtbare ophopingen van vet in probleemzones waar zij graag vanaf willen.
De beste kandidaten hebben lokaal last van vetophopingen, leiden een actief leven maar zitten dicht bij hun ideale gewicht. Ze bewegen regelmatig, eten gezond en hebben realistische verwachtingen.

De cryolipolise behandeling met de Coolerfit apparatuur duurt 60 minuten.

De Cryolipolyse heeft een medische klasse-II keuring. Dit is een van de strengste keuringen in op het gebied van esthetische apparatuur. Over het algemeen is er na de behandeling geen hersteltijd nodig en kan men meteen de orde van de dag hervatten. Het is mogelijk dat het behandelde gebied tijdelijk gevoelig of pijnlijk kan aanvoelen. Bijwerkingen kunnen zijn roodheid, een tintelend gevoel, een jeukerig gevoel, of een verdoofd gevoel.

Het hangt er vanaf welke gebieden u allemaal wilt behandelen. Na 1 behandeling is er al zichtbaar een vermindering van vet . Een kuur van 3 behandelingen verspreid met tussenposes van 6 weken geven de beste resultaten. Bekijk zeker onze prijslijst als je de prijs van de behandelingen wil kennen van de verschillende mogelijkheden.

Na de behandeling kan vrijwel meteen de orde van de dag hervat worden. Sommige mensen ondervinden een roodheid op de huid of een tintelend gevoel, maar dat is allemaal tijdelijk. Veel mensen gaan na de behandeling meteen terug aan het werk.

Het duurt enkele weken voordat de resultaten van de behandeling zichtbaar worden. Uw lichaam is bezig om de gekristalliseerde vetcellen af te voeren op natuurlijke wijze. Dit proces kan tot 6 maanden na de behandeling voortduren.

Het is niet nodig om supplementen of pillen te slikken. Noch is het noodzakelijk om uzelf nieuwe gewoontes aan te leren. Veel mensen hebben na een cryolipolyse behandeling meer zin en motivatie om goed voor zichzelf te zorgen.

De vetcellen die door de cryolipolyse behandeling zijn geëlimineerd, komen niet meer terug. Wanneer u met een normaal eet- en beweegpatroon uw gewicht op peil houdt, zullen de resultaten definitief zijn.

Iedere cryolipolyse behandeling resulteert in een waarneembare reductie van de vetlaag in het behandelde gebied. Iedere vervolgbehandeling zal een verdere verlies van vet tot gevolg hebben.

Prijs cryolipolise

De prijs van cryolipolise is afhankelijk van de te behandelen zone.
Klik op de button “afspraak boeken” om de gewenste behandeling/zone te selecteren en zo de prijs te zien.

Jouw Schoonheidsspecialiste

pijl - beautysalon sanneke -herenthout
sandra peeters - schoonheidsspecialiste- herenthout - beautysalon sanneke

Sandra Peeters

Zaakvoerder

Cryolipolise zones mogelijkheden

Overtuig jezelf

Cryolipolise in beeld

Interesse in een schoonheidsverzorging met resultaat?

Maak jouw afspraak online

Cadeautip

Doe eens een schoonheidsverzorging cadeau!

Verras je dierbaren met een origineel cadeau: een bon voor schoonheidsverzorging voor een bedrag naar keuze.
Ideaal én perfect geschikt voor elke gelegenheid en situatie.

Eenvoudig aan te kopen via onze webshop.

pijl - beautysalon sanneke -herenthout