4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 
4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

faq - veelgestelde vragen - beautysalon sanneke - herenthout

Heb je een specifieke vraag over 1 van onze schoonheidsbehandelingen?

Beauty Expert Sandra helpt je graag!

In het overzicht hebben we alvast de meest voorkomende vragen en hun antwoorden opgelijst.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier en we komen er asap op terug.

Ben je overtuigd en wil je graag een afspraak inplannen in onze agenda?
Klik hier

pijl - beautysalon sanneke -herenthout

Deze behandeling is voor elk huidtype ideaal omdat de serums aanpasbaar zijn aan ieders noden.

De ampullen die gebruikt worden kunnen aangepast worden van een jonge probleemhuid tot een behoeftige oudere huid.

Het wordt aanbevolen dat je wat tijd neemt om te ontspannen na jouw mesotherapie behandeling. Je kan lokaal wat prikkeling, roodheid en oppervlakkige zwelling ervaren, die binnen 24-48 uur zal verdwijnen.

Dit hangt volledig af van de te behandelen zone en probleem. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Afhankelijk van wat jouw verwachtingen zijn, kan het aantal behandelingen variëren van 1 tot 8 sessies.

Voor mensen met excessief overgewicht is cryolipolyse geen oplossing. Geschikte kandidaten hebben zichtbare ophopingen van vet in probleemzones waar zij graag vanaf willen.
De beste kandidaten hebben lokaal last van vetophopingen, leiden een actief leven maar zitten dicht bij hun ideale gewicht. Ze bewegen regelmatig, eten gezond en hebben realistische verwachtingen.

De cryolipolise behandeling met de Coolerfit apparatuur duurt 60 minuten.

De Cryolipolyse heeft een medische klasse-II keuring. Dit is een van de strengste keuringen in op het gebied van esthetische apparatuur. Over het algemeen is er na de behandeling geen hersteltijd nodig en kan men meteen de orde van de dag hervatten. Het is mogelijk dat het behandelde gebied tijdelijk gevoelig of pijnlijk kan aanvoelen. Bijwerkingen kunnen zijn roodheid, een tintelend gevoel, een jeukerig gevoel, of een verdoofd gevoel.

Het hangt er vanaf welke gebieden u allemaal wilt behandelen. Na 1 behandeling is er al zichtbaar een vermindering van vet . Een kuur van 3 behandelingen verspreid met tussenposes van 6 weken geven de beste resultaten. Bekijk zeker onze prijslijst als je de prijs van de behandelingen wil kennen van de verschillende mogelijkheden.

Na de behandeling kan vrijwel meteen de orde van de dag hervat worden. Sommige mensen ondervinden een roodheid op de huid of een tintelend gevoel, maar dat is allemaal tijdelijk. Veel mensen gaan na de behandeling meteen terug aan het werk.

Het duurt enkele weken voordat de resultaten van de behandeling zichtbaar worden. Uw lichaam is bezig om de gekristalliseerde vetcellen af te voeren op natuurlijke wijze. Dit proces kan tot 6 maanden na de behandeling voortduren.

Het is niet nodig om supplementen of pillen te slikken. Noch is het noodzakelijk om uzelf nieuwe gewoontes aan te leren. Veel mensen hebben na een cryolipolyse behandeling meer zin en motivatie om goed voor zichzelf te zorgen.

De vetcellen die door de cryolipolyse behandeling zijn geëlimineerd, komen niet meer terug. Wanneer u met een normaal eet- en beweegpatroon uw gewicht op peil houdt, zullen de resultaten definitief zijn.

Iedere cryolipolyse behandeling resulteert in een waarneembare reductie van de vetlaag in het behandelde gebied. Iedere vervolgbehandeling zal een verdere verlies van vet tot gevolg hebben.

Voor iedereen met een verslapte huid door veroudering en zijn stevigheid heeft verloren. Ultherapie heeft niet het doel om dezelfde resultaten te bereiken als een invasie chirurgische ingreep.

Na 2 tot 3 maanden zijn de tekenen van de gelifte huid zichtbaar tot het maximale effect na 6 maanden. Het resultaat houd meer dan een jaar vast.

Ultrasone energie is in de medische wereld al maar dan 50 jaar gekend en in gebruik. Meestal gekend bij zwangerschapsonderzoek. Wetenschappelijke klinische onderzoeken hebben de veiligheid aangetoond. Ultherapie is goedgekeurd door FAD en heeft de nodige certificaten bekomen.

Gevoeligheid hangt af van persoon tot persoon. Bij de ene persoon word de behandeling licht tot matig prikkelend ervaren en bij de andere is het gevoeliger. Dit gevoel stelt zich enkel tijdens de behandeling en niet meer er na.

We werken uitsluitend met hoog kwalitatieve verzorgingsproducten van het merk Retipalm. Deze zijn bijzonder rijk aan de noodzakelijke vitamines, collageen en actieve ingrediënten die jouw huid nodig heeft na een microdermabrasie behandeling.

In principe is een goeie hydraterende crème voldoende. Je schoonheidsspecialiste adviseert je graag welke producten het best geschikt zijn voor jouw huidtype.

Een microdermabrasie behandeling is 100% pijnloos. Er is echter wél een spectaculair effect in de vorm van een jongere uitstraling!

Neem je een microdermabrasie in combinatie met epilatie, dan kan dit licht pijnlijk zijn, indien je een lage pijngrens hebt.

Beautysalon Sanneke werkt met hoog kwalitatieve schoonheidsproducten uit het Retipalm gamma, op basis van hoog geconcentreerde vitaminen. Enkel het beste is immers goed genoeg voor jouw huid.

Kort samengevat: voor elk huidtype!
Droge huid, vette huid, gemengde huid of probleemhuid? Laat onze schoonheidsspecialiste je de juiste behandeling aanraden, op basis van jouw persoonlijk huidtype.

In principe doet een gelaatsverzorging geen pijn en is dit eigenlijk een verwenmoment. Indien je opteert voor een gelaatsverzorging in combinatie met epilatie, dan kan dit een beetje pijnlijk zijn, afhankelijk van jouw persoonlijke pijngrens.

Neen, een aqua peel behandeling doet geen pijn. Uiteraard voel je een druk- en zuigeffect op de huid doordat de machine zijn werk doet. Maar dit doet absoluut geen pijn.

In principe is het gebruik van een goede hydraterende crème voldoende. Vraag je schoonheidsspecialiste om advies welke voor jouw huid het meest geschikt is.  Een aquapeeling zal je in elk geval geen huidirritaties bezorgen, integendeel.

Dat bepaal je helemaal zelf.
Je kan opteren om éénmalig je huid een diepgaande reiniging te geven, of je kiest voor periodieke behandeling van chronische problemen zoals bijvoorbeeld acné. Wil je een optimaal stralende huid, kies dan voor bijvoorbeeld een maandelijkse diepgaande aqua peeling kuur.

Zeker en vast. Jong, oud, man of vrouw, droge huid of probleemhuid: iedereen komt in aanmerking en zal de resultaten van de behandeling snel merken.

Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door: de groeifase (anagene fase), de overgangsfase (catagene fase) en de rustfase (telogene fase). De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaams gebied.

De lasermack verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Je mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen.

Ja, je mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 6 behandelingen. Het uiteindelijke resultaat dient 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling te worden geëvalueerd. Als 80% tot 90% van het haar niet terugkomt, kunnen we zeggen dat de behandeling een succes is.

Ja. De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot 4°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de lasermack en deze mag dan ook een ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De lasermack diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE 0123, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. Je kan je normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties optreden, deze herstellen zich altijd weer vanzelf.

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen! Echter een paar uitzonderingen; lichte donshaartjes en harde witte (grijze) haren reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten.

We werken met Vegan Lycotec was  van het merk Lycon. Deze kwalitatieve was is anti allergisch en geschikt voor alle huidtypes.

Het is belangrijk dat je dezelfde dag geen cosmetische producten (bv deo) meer gebruikt op de behandelde zones. Vermijd ook rechtstreeks zonlicht op gewaxte zones tot 24u na je behandeling.

Om kort te zijn: ja.
Afhankelijk van de te behandelen zone en jouw persoonlijke pijngrens kan pijn variëren. We horen echter vaak na de behandeling dat de pijn minder erg was dan verwacht.

Reken op ongeveer 4 weken alvorens haren terug de kop op steken.
Al is dit ook weer persoonlijk en zelfs hormonaal.
Er zijn mensen die pas na 6 weken een nieuwe behandeling nodig hebben, terwijl sommige mensen na 2 weken reeds in aanmerking komen.

We gebruiken geen Peroxyde, dus is er geen sprake van overgevoeligheid achteraf.

De resultaten met WHiTE zijn onmiddellijk na de behandeling te zichtbaar. De meeste patiënten die voor het eerst bij de whitening van hun tanden gebruik maken van de combinatie WHiTE gel en LED verlichting zien al na 20 minuten een opmerkelijk resultaat. Dit varieert van persoon tot persoon en kan na een eerste behandeling 2 tot 9 tinten verschillen in vergelijking met de kleur van de tanden vóór de behandeling.

Dit is afhankelijk afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne. Om de witheid van de tanden langer te behouden is het aangeraden om alle voedingsmiddelen die vlekken op de tanden kunnen veroorzaken te vermijden zoals: thee, koffie, tabak en rode wijn …
Het is aanbevolen de WHiTE behandeling meerdere malen per jaar te herhalen.

Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te witten dan gele tanden. Het wordt afgeraden om de tanden te witten op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden witten bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden .In sommige gevallen zal uw WHiTE specialist u afraden om uw tanden te bleken. Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.

Er is niet echt sprake van een “ideale” kleur. De kleur van uw tanden moet gewoon overeenstemmen met wat u wilt. Het is aangewezen om vóór de start van de behandeling een foto te nemen en om de “winst” te vergelijken die u boekt door de behandeling. Vergeet echter niet dat tanden die sterk verkleurd zijn, en dus eerder grijs of zwart zijn, moeilijker weer wit kunnen worden dan gele tanden die deze behandeling ondergaan.diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden .In sommige gevallen zal uw WHiTE specialist u afraden om uw tanden te bleken. Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.

Geen antwoord gevonden op jouw vraag?

Stuur ons een berichtje en we komen er snel op terug

Interesse in een schoonheidsverzorging met resultaat?

Maak jouw afspraak online