4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 
4.9/5

  Beoordeling 4,9 – 30 reviews

 

Laserontharing is een vorm van definitieve ontharing

Laserontharing is een definitieve ontharingsmethode.

Veel effectiever dan bijvoorbeeld waxing, scheren of gebruik van ontharingscrèmes: de haartjes komen immers niet meer terug.

Let wel: hiervoor zijn gemiddeld 5 – 8 behandelingen nodig.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is het definitief verwijderen van ongewenste haargroei door middel van een laser.
Beautysalon Sanneke gebruikt hiervoor een hoog kwalitatieve en professionele Lasermack machine.

Lasermack is een FDA en Medische-CE goedgekeurd systeem. Het is klinisch bewezen dat Lasermack veilig en efficiënt is!

Lasermack is één van de krachtigste lasers ter wereld. Het is gemakkelijker te begrijpen dat zonder voldoende kracht de haarzakjes niet voor altijd vernietigd zullen worden. Krachtig systeem leidt ook tot een vrijwel pijnvrij gevoel.
Lasermack past de nieuwste drievoudige golflengtetechnologie toe, deze “3D” verwarmingsmethode verhoogt de penetratie van laser in de huid, het behandelresultaat is maximaal geoptimaliseerd.

Lasermack is een innovatieve doorbraak in de behandeling van laserontharing.

Wat mag je verwachten?

De gekoelde kop van het lasermack apparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied.

De energie die vrijkomt uit de diode laser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd.

De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en de haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Door het maar zo kort af geven van warmte en het gebruik van de uiterst gekoelde kop ( tot 4°C) zal de huid in de omgeving van het haartje goed beschermd blijven.

  • Eerst wordt de te behandelen zone geschoren met een scheermesje voor de behandeling.
  • Vervolgens wordt de behandelzone nauwkeurig en gereinigd en afgetekend.
  • Een specifieke coolinggel wordt aangebracht op het te behandelen gebied.
  • Uit voorzorg wordt een speciale laserbril gedragen door de behandelaar en de patient.
  • Start van de behandeling. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone.

Veelgestelde vragen

Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door: de groeifase (anagene fase), de overgangsfase (catagene fase) en de rustfase (telogene fase). De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaams gebied.

De lasermack verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Je mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen.

Ja, je mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 6 behandelingen. Het uiteindelijke resultaat dient 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling te worden geëvalueerd. Als 80% tot 90% van het haar niet terugkomt, kunnen we zeggen dat de behandeling een succes is.

Ja. De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot 4°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de lasermack en deze mag dan ook een ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De lasermack diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE 0123, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. Je kan je normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties optreden, deze herstellen zich altijd weer vanzelf.

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen! Echter een paar uitzonderingen; lichte donshaartjes en harde witte (grijze) haren reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten.

Prijs laserontharing

De prijs van laserontharing is afhankelijk van de te behandelen zone.
Klik op de button “afspraak boeken” om de gewenste behandeling/zone te selecteren en zo de prijs te zien.

Jouw Schoonheidsspecialiste

pijl - beautysalon sanneke -herenthout
sandra peeters - schoonheidsspecialiste- herenthout - beautysalon sanneke

Sandra Peeters

Zaakvoerder

Laserontharing zones mogelijkheden

Overtuig jezelf

Laserontharing in beeld

Interesse in een schoonheidsverzorging met resultaat?

Maak jouw afspraak online

Cadeautip

Doe eens een schoonheidsverzorging cadeau!

Verras je dierbaren met een origineel cadeau: een bon voor schoonheidsverzorging voor een bedrag naar keuze.
Ideaal én perfect geschikt voor elke gelegenheid en situatie.

Eenvoudig aan te kopen via onze webshop.

pijl - beautysalon sanneke -herenthout